Nya Kia Optima Sportwagon kombi lanseras just nu och Kia låter barnen själva få prova den som de vill.

Se videon avseende när barnen själva får prova nya Kia Optima kombi.

Kia Optima Kombi har mycket med ny teknik och är ett prisvärt alternativ till flertalet konkurrenter. BytaBil har tidigare provat sedanversionen av Optima vilket gav ett oväntat gott intryck (Läs vår provkörning här). Här pratar vi lättkörd bil med god utrustning som förvisso inte är billigast i Kias utbud men står sig ändå väl mot den högre premiumklassen. Detta är en familjebil med 7 års garanti som du absolut bör prova innan du bestämmer dig för vilken bil du ska köpa.

Priset börjar från 280 000 kronor för 1,7 diesel och automat av dubbelkopplingstyp är dessutom standard (En riktigt trevlig automatlåda att köra). Sen finns det mot pristillägg GT-line med Harman Kardon stereo, trådlös laddplatta för mobiler inbyggt, elstolar, backradar, tuffare fälgar och mycket mer (332 000 kr för 1,7 diesel med GT-line). För dig som vill ha lite kraft i motorn finns även en 245 hästkrafters bensinmotor från 360 000 kronor.kia_optima_sportwagon_2016_kombi.

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.