Om

Om sajten bytabil.net:

Detta är en bloggsajt som förstås handlar om bilar och saker och ting runtomkring detta. Den röda tråden är byta bil, dvs inspirationer, tankar, tips, fakta m.m. som leder till att byta bil.

Artiklarna skrivs med bas i synen som bilägare och nyttjare av bil för vardagligt bruk. Detta innebär att texterna främst är skrivna utan avancerade tekniska fördjupningar.

Mitt personliga tips till dig som ska sälja bilen för att byta bil är: Fokusera först på vad som är viktigt för dig och vad du behöver. Exempelvis lastmöjligheter, sittplatser,  design, tålig inredning, krocksäkerhet, komfort, prestanda m.m. Välj ut exempelvis 3 saker som är extra viktiga och se till att bilen uppfyller detta. Sen kan man väga in resten. När sen priset är på banan samt räntan, ägarkostnader för perioden (service), försäkring och den rätta känslan. Ja då är resultatet givet: byt bil!

Jag som skriver heter: Joakim, bor i Stockholm med en familj på 3 barn.
Numera skriver jag också hos Facit.com, du kan se min presentation här, och se vad jag skrivit senast här.

De bilar vi haft/har är:
Ford Sierra-86
Volvo V40 2.0T -00
Volvo V50 2,4 -05
Volvo V70II 2.0F -09
Renault Megane 1,6 dCi Bose Edition -13

Samtliga bilar vi haft är av kombityp.

Självklart så har jag även några drömbilar som jag skulle vilja byta till, eller rättare sagt äga parallellt med en vardagsbil.

Dessa bilar är:
– Ferrari Daytona, cab. Svart så klart, Miami Vice känslan är oslagbar.
– Ferrari 80-talare, röd med targa tak.
– Chevrolet Corvette C4: med targatak alt cab med svart tyg tak. Färgen på lacken ska vara vit eller mörkblå metallic, inredningen absolut INTE röd.
Dessa bilar ska givetvis köras med vit kavaj, ljusrosa t-shirt och barfota i ett par vita seglarskor.

Byt bil! Det är dags nu!

 

Denna sajt använder sig av cookies, som de flesta sajter på nätet.