Nya Ford Edge har nu kommit till Sverige.

Klicka på videon ovanför så får du en bra och kortfattad presentation av nya Ford Edge och hur den ser ut.

Ford Edge är en fyrhjulsdriven SUV som med all säkerhet kommer att stå sig väl mot konkurrenterna. Ford har alltid varit duktiga och satsat på komfort och i nya Ford Edge har Ford gått så långt att de till och med installerat aktiv bullerreducering. Med modern högtalarteknik så minskar man bullret inne i kupén ännu mer. Ford Edge har dessutom adaptiv styrning som anpassar sig efter olika förhållanden som vägunderlag och hastighet.

Ford erbjuder också extra bra stereos som tillval. Tänk dig en nästan helt tyst kupé och bra ljudkvalité från stereon samt god ergonomi i stolarna. Ja det är sådana detaljer som gör resandet till en ren njutning.

Avseende designen hos nya Ford Edge så håller den en modern stil vilket känns riktigt fräscht. Ändå har bilen fortfarande de klassiska SUV-dragen som vi vill ha.

Ford är märket som erbjuder extremt god komfort och ny teknik samtidigt som deras bilar kan klassas som prisvärda. Ford är också bilmärket som enligt mig ger mest premiumkänsla av bilmärkena som tillhör ekonomiklassen.

Letar du efter en ny fräsch fyrhjulsdriven SUV till ett attraktivt pris så rekommenderar jag ett besök hos Ford handlarna. Jag slås alltid av hur mycket Fords bilar ger för pengarna.

BytaBil.net kommer dessutom att göra en egen test av nya Ford Edge under oktober månad. Denna kommer att publiceras här så jag rekommenderar att du kommer tillbaka och besöker oss, du hittar alltid även våra egna biltester under menyfliken “Biltester”

Not: Detta inlägg är sponsrat

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.