Volvo släpper mer info om XC90
Så intressant är nya Volvo XC90100%
100%Hur het är nya XC90?
Reader Rating: (3 Votes)
34%

För att ingen ska missa att nya Volvo XC90 kommer att lanseras i höst så släpper Volvo ut bilder och information i omgångar fram tills dess. Denna gång är det ännu mer från interiören som Volvo vill visa och informera om. Bilden av att ny Volvo XC90 blir en lyxig bil förstärks ytterligare med denna omgång av bilder och information. Exempelvis ser det ut som att man har exklusiva trämaterial i panelerna.

Volvos design av interiören är enklare och vackrare än tidigare, enligt dem själva. Passagerarna andas ren luft, vilket Volvo sedan länge marknadsfört och om det är någon nyhet i detta vet jag inte, hur som helst är bra luftfiltrering alltid en bra funktion. Att man sitter skönt i lädersätena tas numera som en självklarhet, Volvo har sedan länge haft den bästa ergonomin i sina förarstolar som nästan alla sitter bra i.

När man sen informerar om att man kan ge röstkommandon för att ändra temperaturen och styra stereon så börjar det likna något. Volvo samarbetar med Bowers & Wilkins avseende ljudet i stereon. Med detta utlovar man ett naturligt och inte instängt ljud i bilen. Detta är något jag ser fram emot att uppleva. Volvo har sedan länge haft väldigt bra ljud i sina stereos, redan från grundnivå i bilarna.

Nyheterna från nya XC90 är:

  • Träpaneler
  • Extra bra stereo, med subwoofer och Apple integrering
  • Pekskärmen, som är stor och placerad på höjden.
  • Head-up display

Hur intressant tycker du kommande Volvo XC90 är? Rösta här nedan

xc90_2014-3 xc90_2014-4Volvo XC90 pekskärm

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.