Gör något roligt och var med och hjälp svårt sjuka barn på samma gång! Det är inte ofta denna möjlighet finns så passa på fram till oktobers slut. BMW skänker 100 kr till barncancerfonden för varje provkörning som genomförs hos samtliga av deras återförsäljare i Sverige under september och oktober.

BMW har valt att göra en insats tillsammans med barncancerfonden. Då BMW når ut till massor av människor varje månad genom tusentals provkörningar samt hundratusentals kommer i kontakt med BMW via deras hemsida och övrig marknadskommunkation, så vill man använda detta för att påverka och stödja forskning som ger nytta till världens befolkning.

Det kan knappast bli enklare att ställa upp och göra en insats, det är ju inte direkt en tråkig insats heller! Du behöver inte vara spekulant på en BMW för att gå dit. Kanske har hänger du i BMW hallen varje vecka, kanske har du aldrig varit där, kanske äger du redan en BMW? Oavsett ditt intresse för BMW eller aktuellt behov av att byta bil eller inte, så skänker BMW 100 kr bara du tar dig till dem och kör deras bil. BMW:s mål är att minst 12000 provkörningar ska genomföras innan oktobers slut.

Du hittar mer info om kampanjen samt uppgifter var du kan provköra på BMW:s hemsida.

Barncancerfonden är med och delfinansierar 90% av all barncancerforskning i Sverige. Varje år får 300 barnfamiljer i Sverige ett tungt besked, ca: 80% överlever men många får biverkningar resten av livet. Stöd forskningen, prova en BMW. Besök gärna barncancerfondens hemsida.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

2 Kommentarer

  1. Markus Nilsson

    Jag kommer självklart provköra en BMW…Min son har överlevt Cancer…Han fick det när han var 6 år…så jag e med på detta tåg….E DU???Tack för ordet//Markus Nilsson

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.