Toyota Aygo x-wave private, med soltak.

Toyota lanserar nu sin Aygo med öppningsbart soltak. Taket är av typen canvastak som dras bakåt med ett knapptryck och öppnar upp kupén helt mot himlen. Lite retro, lite coolt, lite klassiskt tak som ger dig mycket med sommarglädje. Väljer du rätt färg på bilen och snygga designdetaljer så får du en unik och personlig bil som glädjer dig varje dag, speciellt varje solig dag.

 

Toyota Aygo x-wave innebär inte bara ett öppningsbart tak, det innebär också mycket med utrustning. För dig som vill ha det absolut bästa erbjudandet finns också Toyota x-wave private, privatepaketet innebär mörktonade rutor bak, nyckelfritt låssystem och automatisk klimatanläggning. Priset är 149 000 kronor. Då ingår även 15″ aluminiumfälgar, backkamera, eluppvärmda backspeglar, läderklädd ratt och mediasystem med 7″ pekskärm. Du får väldigt mycket för pengarna och låg bränsleförbrukning på köpet.

Motorn är en 1.0 liters 3-cylindrig bensinmotor på 69 hk. Vanliga Toyota Aygo är testad av bytabil.net som tycker att Aygo är en trevlig bil med moderna funktioner och låg bränsleförbrukning. Förarplatsen är komfortabel och denna bil åker du mycket bra i. Toyota Aygo passar utmärkt i trång stadsmiljö där du upplever den som smidig. Varför inte ta dig till en bilhandlare och prova själv! Du hittar mer info här.

Toyota X-wave privacy 2

Detta är en sponsrad artikel

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.