Mest läst just nu:
    You need to install Jetpack plugin and enable "Stats".

Sommar och sol är på ingång. Nu dyker cabbarna upp på vägarna, takluckorna öppnas. Men vad gäller avseende vett och etikett när man kör nedcabbat eller med takluckan öppen?

  • Är det okej att spela hög musik som strömmar ut ur bilen och eventuellt stör omgivningen? Är det okej att spela hög musik med ett gäng polare i bilen som är på raggarrunda?
  • Får man svära och förolämpa andra i trafiken så pass att det kan höras utanför bilen vad man säger?
  • Är det okej att som man/kille köra med bar överkropp i nedcabbat läge?
  • Finns det någon klädsel som passar bättre och sämre när man kör nedcabbat?
  • Ska man vara trevligare i trafiken i nedcabbat läge, och mer generös med att släppa fram de som trängs? Det är ju så att man sitter ju inte lika anonymt i en nedcabbat bil som i en vanlig bil.

Det finns lite att tänka på för den som öppnar takluckan och suffletten, vad tycker du? Frågan tas också upp i bytabil.net forum där du enkelt kan tycka till, du hittar frågan här

wpid-wp-1432131473807.jpeg

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.