När du ska hyra bil men inte vet vilka alternativ som finns där du vill hyra bil. Då kan du prova www.hyrbilguiden.se som söker hyrbilar åt dig. Det ger dig möjlighet till att spara pengar och tid när du letar hyrbilar.

Hyrbilguiden.se har just nu 950 olika biluthyrare i sin sökmotor. Brukar du alltid hyra bil på samma ställe? Kanske vet du inte vilka alternativ som finns? Då kan denna tjänst också vara intressant.

Så här funkar Hyrbilguiden.se, när du planerar att boka en hyrbil.

  • Ange var du vill hämta bilen, avgränsa sökningen till kommun för flera alternativ.
  • Ange vilken dag eller vilka dagar du vill hyra bil
  • Ange vilken tid du vill hämta
  • Vill du lämna bilen på annan ort så kryssar du i en ruta samt var och när du vill lämna bilen
  • Fyll i din ålder
  • Fyll i valuta och land (Sverige och kronor är förvalt)
  • Sist fyller du i vilken biltyp du önskar, välj inget så listas alla bilalternativ som finns tillgängliga.

När du gjort dina val så kommer det fram vilka alternativ som finns samt möjlighet till bokning om så önskas.

Sök efter hyrbil på www.hyrbilguiden.se

Hyrbilsguiden anger att priset alltid inkluderar fria mil och nödvändiga försäkringar. Priset som visas i sökresultatet är det pris du betalar (per dygn), inga andra avgifter tillkommer. Du har dock själv möjlighet till vissa tillval som barnstol, navigering mot extrakostnad om så önskas.

Finns bilen du bokat inte när du kommer? Då erbjuds du en ersättningsbil som r likvärdig eller bättre, du ska dock inte behöva betala extra om ersättningsbilen är dyrare att hyra än den bil du bokat. Om en uthyrare försöker med detta så säg till att så gör man inte! Men vanligtvis tänker man på kunden i framtiden också så det brukar nästan aldrig bli något problem. Det ordnar sig alltid, bara du har en bokning i god tid.

Tänk på att populära och billiga bilar är de som oftast bokas först så ju mindre framförhållning i tid du har när du bokar; desto färre utbud av hyrbilar finns det.

Bilen förenklar vardagen, att hyra en bil ska också vara enkelt, prova Hyrbilguiden.se.

car-hire - info

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.