Sportiga utblås signalerar kraftfull bil
55%Hur rätt är ett coolt utblås?
Reader Rating: (5 Votes)
55%

Kraftig motor signaleras ofta med kraftiga och designade avgasrör, eller i alla fall slutdelen/ramen av röret. Ingen sportbil utan snygga utblås helt enkelt. Detta leder givetvis till att man kan köpa lösa delar och smycka bilen med. Så bara för att det ser sportigt ut innebär det inte att bilen är sportig. Dekaltrimning funkar likadant. Varför kan man fundera på? Ja vissa vill att det ska se coolt ut. Men det finns diskreta muskelbilar också. Detta är ofta sportversioner av lite lyxigare bilar från BMW och Mercedes, speciellt sistnämnda vill inte alltid synas med gigantiskt blänkande avgasrör. Men allt detta är snart ett minne blott när självkörande elbilar kommer dominera och inga bryr sig om bilens prestanda.

Vad vill du ha på din bil? Hur rätt är ett sportigt utblås?

Detta är ett fantasilöst sommarinlägg mitt i semesterperioden, vill du veta vilken bil nedanstående bil är ifrån. Se här.

Renault Megane RS 265 (2)

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.