Nu har Nevs slutfört affären och Saab är sålt. Den nya elbilarna kommer att få heta Saab men den gamla logotypen får inte användas vidare. Jag tycker att det känns skönt att man nu kan lägga alla stökiga turer bakom sig och koncentrera sig på det nya. Att bilarna vidare kommer heta Sabb känns också bra får då blir man påmind om historien och lite Svensk stolthet kan fortsättningsvis få finnas kvar.

Så frågan är nu om hela Trollhättan kommer att få laddningsstolpar överallt och hela stan snart stolt svänger omkring i nya häftiga elbilar, ja det får framtiden visa.

Kvarlämnade i kölvattnet är Victor Muller och BMW som kämpar för att få ut pengar av de rester som eventuellt kan skrapas fram från “gamla” Saab. För dem ser det nog inte lika ljust ut.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.