Renault Kadjar

Äntligen presenterar Renault en ny attraktiv mellanklass SUV/Crossover, något som länge saknats i Renaults modellprogram. Denna crossovertyp är väldigt populär då den ligger inom en attraktiv lagom storlek och prisklass. Renault Kadjar är väldigt lik nya Nissan Qashqai, vilken den också med stor sannolikhet är systermodell med.

Uppdaterat januari 2016: Byta Bil Bloggen har nu provat nya Renault Kadjar, läs här.

RENAULT KADJAR (HFE) - PHASE 1

Renault Kadjar får givetvis Renaults nya och utmärkta touch-mediasystem, man kan dock hoppas att högtalarna blir bättre än vad de varit. Renault utlovar också de senaste hjälpmedlen till föraren, vad det innebär återstår att se men autobroms och liknande säkerhetsteknik har saknats hos Renault. Det är alltså troligt att detta nu äntligen introduceras.

Premiärvisning sker 5:e mars på bilsalongen i Geneve.

Renault Kadjar 2015 2

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.