I slutet av september 2016 så kommer Kia visa upp nya Kia Rio 2016. Kia som blivit ett mycket populärt bilmärke i Sverige kommer med nya Rio troligen att kunna erbjuda ett mycket attraktivt alternativ till storsäljaren Cee´d. Räkna med att Kia kommer att erövra ytterligare marknadsandelar nu när nya Kia Rio släpps.

Vad är nytt? Bilen har fått en helt ny exteriör design med ny belysning med mera. Nya Kia Rio är 5 mm bredare och 15 mm längre än föregångaren Interiören är mer avskalad, ergonomisk och mer riktad mot föraren för bättre navigering. Mer funktioner har lagts i en högupplöst pekskärm. Detta innebär att nya Kia Rio har fått ett helt nytt infotainmentsystem.

Produktionsstarten av Nya Kia Rio är beräknad till slutet av 2016, håll ut och räkna med att besöka Kias bilhandlare mot slutet av året då detta kan bli ett mycket attraktivt alternativ till dig som vill ha en något mindre bil.

Kia rio 2016

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.