Dags att byta bil till en riktig familjebil? Kanske tillfälle att fundera på nya Ford Galaxy som just presenterats av Ford. Ford Galaxy är en typisk familjebil med allt vad det innebär. Den är stor, rymlig och har plats för upp till 7 personer.

Det finns två saker som är viktiga för en bra familjebil, komfort och säkerhet. Ford erbjuder alltid hög komfort i sina bilar, krocksäkerheten är ännu inte testad hos EuroNCAP, förra generationen fick dock 5 stjärnor enligt de krav som gällde 2006. Klart är att nya Ford Galaxy har senaste säkerhetstekniken i form av mer avancerad autobroms med mera.

Ford har bland annat gett nya Galaxy extra komfortabla säten och speciell hjulupphängning bak. Nya Ford Galaxy uppges också vara lätt att kliva in och ut ur. Ford satsar stort på komfortdetaljerna. Ytterligare smidiga funktioner är automatiskt helljus, smidigt mediasystem Ford Sync 2 som även via din mobiltelefon han koppla upp sig mot larmtjänst och olycka uppstår (Kom ihåg att alltid ta med mobilen och koppla den via bluetooth, vilket sker per automatik efter du gjort det första gången).

Ford hänger med i teknikutvecklingen samtidigt som deras bilar kan klassas som konkurenskraftiga avseende priset.

När du kan beställa den? Kontakta din Fordhandlare för besked.

Ford Galaxy 2016

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.