Nya Lexus RX 450h har flera realtidstjänster levererade från företaget Inrix. Dess utlovar uppkopplade informationstjänster som uppdateras direkt hela tiden, dvs i realtid. Du får information om var lägsta bensinpriset finns i närområdet. Hur de får fram informationen framgår dock inte.

Andra tjänster är aktuellt väder, ifall du nu inte kan se det genom vindrutan på bilen. Okej, de samkör detta med navigationssystemet så du kan få information om vädret dit du ska köra samt att du får vädervarningar ifall snöyran är på väg mot dig. Systemet kan också varna för trafikstockningar samt sist men inte minst hjälper dig att hitta parkeringsplatser, om dessa sedan utlovas vara lediga framgår inte i informationsmaterialet.

Detta är tjänster som ändå är av mervärde till din Lexusbil och dessutom så är det gratis för Lexusägarna, det är inte illa det!

Lexus_display

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.