Köpa ny billig bil – Tre prisvärda nybilsköp

Vilka bilar är bästa och billigaste köpen idag? Köpa ny bil med fokus på mycket bil för pengarna i första hand handlar denna artikel om. Många är less på gamla trasiga bilar och vill nu ha en ny bil istället. Så vilka bildealar finns det som är billiga och prisvärda just nu?

Kia Rio

Denna bil säljs i ett enda utförande idag, fylld med mycket teknik som gör bilen modern. Stor pekskärm med gps navigation, backkamera m.m. ingår som standard. Ja det enda som finns just nu i Launch Edition är metalliclack, fast den som kommer till butiken får veta att metalliclack ändå måste köpas hur som helst då Kia inte ännu tillverkar några bilar med solid lack, nåval den är billig ändå och har 7 års garanti! Motorn är inte rolig dock. Läs vår test oxå

Kia Rio 2017 (2)e

Dacia Sandero Stepway

Sandero är Sveriges billigaste bil. I Stepwayutförande är den inte längre billigast men har då GPS navigation, pekskärm och mycket mer och blir då istället Sveriges prisvärdaste bil. Köp den med 3-cylindriga 90 hk bensinmotorn så får du en bränslesnål bensinmotor som har kamkedja, 1,5 dCi dieseln är inte bara otrendig politiskt idag den har oxå kamrem som ska bytas vid milintervall eller 6 år. Det är Renault som står bakom bilen och motorerna finns att hitta i Renaultbilarna, hos Renault kan dock 1,6 dCi motorn med kamkedja fås men inte till Dacia, därför väljer du 0,9l 3-cylindriga 90 hk bensinmotorn istället. Läs vår biltest

dacia sandero 2013 (1)

Suzuki Swift

Lite udda och ovanligare bilmärke men ack så populär småbil. Andrahandsvärdet är gott. Bränsleförbrukningen är superlåg, vi har kört den lite större Ignis (Läs biltestet) med samma motor och då drog den rekordlåga 0,5 l/mil på vår uppmätta egna förbrukning vilket är lägst av alla bensinbilar hittills, även dieselbilar har svårt att komma lägre i våra testkörningar.

Bubblare

Dacia Duster

Så klart, en till Dacia. Utanför storstan är detta en vanlig syn. En SUV med hög markfrigång funkar bra både med och utan fyrhjulsdrift, billig är den oavsett. Mjuk fjädring men kör inte snabbt i kurvorna, det finns till och med varningsetikett i bilen avseende detta. Den är gjord för att köras i tuffa miljöer helt enkelt. Enormt mycket bil för pengarna, lyx saknas dock helt.

Dacia Duster automatic 2017 (3)e

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

En kommentar

 1. Hans Erixon

  Hej vill sälja en helt ny bil, som i grunden är en ny importbil till norden/sverige.
  Volvo typ VOLVO XC 60 T8 INSCRIPTION, HYBRID 2018. körd noll mil.
  Beräknat pris i Sverige ca 675000 kr
  Leveranstid hösten 2018
  Tillkommer på mitt pris, tullavgifter, moms skillnaden mot Sveriges moms. frakt totalt ca 75000 kr för köparen.
  Mitt pris komplett är 290000 kr kontant, bankväxel. vid beställning, krävs en bankgaranti, som säkerhet, kommer att krävas av köparen. Bilen är full betald vid leverans tillfället av mig själv, innehållande alla nödvändiga handlingar inkl. kvitton.
  vid en beställning inom ca 15 dagar, kan std. färgen anpassas till kundens önskemål.
  Bilens utrustning enligt bilen std. enligt tillverkarens information.

  Svara

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.