Går du i billiga byta bil tankar? Du är inte ensam! Lågprismärket Dacia gör succé i Sverige och gjorde ett toppår försäljningsmässigt i Sverige 2014. Nu säljer Dacia mer än exempelvis Honda, Mazda och Seat. Med 4777 sålda personbilar 2014 ökade Dacia sin försäljning med hela 114% jämte 2013, vilket gör dem till det bilmärke som ökar mest. Detta ger dem en marknadsandel på 1,54% i Sverige.

Byta Bil: Dacia_Duster

Dacia Duster

Det är Dacia Duster som med 46% av försäljningen är Dacias flaggskepp följt av Dacia Sandero som står för 26% av försäljningen.

BytabilNet har testat både Dacia Duster och Dacia Sandero Stepway. Båda bilarna ger mycket för pengarna vilket många Svenskar nu börjar upptäcka Läs testerna:
Test av Dacia Duster II
Test av Dacia Sandero

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.