Jag vet att många är intresserade av Dacia Duster. Trots sin enkelhet så är intresset enormt vilket jag märkt på sökningar med mera. Det är först och främst informationsintresset som är stort för att många är nyfikna och vill veta mer om Dacias bilar, inte minst Duster. Följden av detta är förstås att även bilförsäljningen stiger för Dacias bilar. I januari sålde Dacia Duster rekordmånga bilar i Sverige. Dacia Duster är Renault koncernens mest sålda bilmodell. Ja, just det, Dacia ingår i Renault koncernen och har bland annat motorer från Renault.

Mot slutet av månaden kommer jag att prova nya Dacia Duster II, den har bland annat fått diskret facelift, bättre ljudisolering, prisvärd medianav(GPS-Stereo) med mera.

Byta bil till Dacia Duster

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.