Bytabil.net sneglar på ett något bortglömt bilmärke i Sverige, Alfa Romeo och bilmodellen Giulietta. Alfa Romeo har kanske inte Sverige som huvudfokus men bilarna tillhandahålls för köparna. Köparna är inte sällan entusiaster som fastnat för Alfa Romeo. Vad kan då Alfa Romeo bjuda på? Jo, Italiensk design tillsammans med hög körglädje. De som kört Alfa Romeo vittnar ofta om att de gillar att köpa bilen. Italienska bilar erbjuder nästan alltid lite extra designkänsla. För dig uppskattar bilar som är mycket genomarbetade designmässigt både exteriört och interiört så är det värt att besöka en handlare för en provkörning.

Alfa Romeo ingår i Fiatkoncernen vilket de senare åren resulterat i allt för mycket samarbete mellan bilmärkena. Detta har gjort att en del Alfa entusiaster ledsnat lite. Just detta har Alfa Romeo nu uppmärksammat och deras senaste linje är att Alfa Romeo ska återfå sin egna känsla. Detta innebär att Alfa Romeo kommer att få lite mer frihet att skapa sina egna lite mer unika produkter vilket säkert kommer att uppskattas av köparna.

Alfa Romeo kan konsten att leda designligan. Trots att bilens storlek och helhet egentligen inte skiljer sig så mycket från både Asiatiska och Tyska bilmärken så visar Alfa Romeo hur linjerna ska dras. Ta en titt på Alfa Romeo Giulietta på bilden nedanför så förstår du varför.

Vad tycker du om Alfa Romeos bilar, kanske äger du en själv? Skriv och tyck till i tråden i forumet?

Alfa Romeo_Giulietta-2015

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.