Instrumenteringen i nya Nissan Qashqai 2014 ger ett väldigt bra intryck. Alla knappar och reglage är lättåtkomliga. Mellan hastighetsmätaren och varvtalsmätaren finns en stor färgdisplay. I denna ser man kompletterande visning av hastighet med siffror, färddata och annan information. Den testade Nissan Qashqai hade även 7″ touchskärm som styr stereo och GPS navigering. Den har även DAB inbyggt, dvs digital radio. Ljudet är mycket bra. Touchskärmen är lättnavigerad och allt ser snyggt ut.

Nya Nissan Qashqai ger ett bra intryck helt enkelt, den känns riktigt fräsch! Att man dessutom sitter högre i bilen, ja det behövs egentligen inte någon vidare förklaring, det är ju hela poängen med bilen och en av anledningarna till att generation I blev så populär.

Slutrapporten för Qashqai finns här

Nissan Qashqai 2014 (6)

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.