Hyundai har beslutat att avsluta kapitlet för ix35 för denna gång. ix35 kommer därmed att läggas ner och produktionen avslutas av denna Hyundai bil. Istället så dammar Hyundai av namnet Tucson som ersätter ix35 som bilmodell. Styrkan i ix35 låg kanske inte i designen och kanske är det därför man genomför förändringen, eller så är det för att knyta an mer till den populära Santa-Fe, Hyndai markerar att det är skillnad mellan deras vanliga personbilar som har korta bokstav+nummer modellnamn, medans SUV:arna får personliga modellnamn. Du som vill byta bil till en mellanstor SUV/Crossover kanske finner denna bil intressant.

Hur som helst så är det mest intressanta kanske designen och vad den nya Tucson har att erbjuda. Hyundai delger inga tekniska detaljer denna gång utan bjuder bara på en tecknad konceptbild på hur nya Tucson kan tänkas se ut. Bilen visas upp för första gången i Geneve den 3:e mars 2015.

HuyndaiTuscon  concept 2015 1

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.