Min tanke med bytabil.net är att inte enbart skriva om bilar utan även variera med andra inslag för att få lite variation och en mer personlig sajt, detta är ju trots allt en blogg. Huvudparten kommer givetvis alltid att handla om bilar men lite variation inom närliggande områden tror jag att även ni läsare uppskattar.

Jag har under lång tid drivit hemsida åt en bostadsrättsförening. Länge använde jag Frontpage som först uppdaterades lokalt på den egna datorn för att sedan kopieras över via FTP program till webbhotellet. Webbhotellet var redan anslutet sedan flera år tillbaka och var inte mitt eget val. I dag vet jag att det var ett dyrt Webbhotell, å andra sidan så betalade föreningen då.

Nu på senare år har jag börjat göra hemsidor för eget bruk samt börjat med blogg, vilken ni läser just nu. I samband med detta så började jag leta webbhotell för min egen verksamhet. Som nybörjare var det inte så lätt skulle jag snart få erfara. Först var letar man?

Webbhotellbilligt.se är en guide till olika billiga webbhotell.

Jag har varit inne och tittat på webbhotellbilligt.se och önskar att jag gjort det tidigare. För då hade jag fått betydligt bättre vägledning och sluppit en hel del problem som jag haft.
Jag letade då efter ett webbhotell till lågt pris som kunde hantera mer än en sajt, därav gick one.com bort. Denna info finns givetvis här. Mitt val föll först på WEB10 hos vilka jag tecknade abonnemang. Hade jag först besökt webbhotell billigt så hade jag inte gjort detta. De skriver att WEB10 inte är så bra för WordPress som går segt hos WEB10 samt inte kan uppdateras per automatik. Då jag använde just WordPress så fick jag just de problem som beskrevs av Webb hotell billigt. Snart var jag därmed tvungen att byta webbhotell. Då bytte jag till Binero, dyrare men ack så mycket bättre. Bytabil.net som ni läser just nu ligger i skrivande stund på Binero. På Webbhotell billigt kan man läsa i recensionen om Binero att de satsar stenhårt på support och kundkontakt. Denna info stämmer också bra. Binero svarar snabbt på mail. Vid bloggflytten så var det vissa inställningar i WordPress som var knutna till WEB10. Bloggen kom därför inte i drift efter flytten. Jag kontaktade Binero supporten och de hjälpte mig med alla inställningar och bloggen kom därefter i drift snabbt.

Webbhotellbilligt.se har bl.a. följande:

  • Prisjämförelse
  • Recensioner om webbhotellen (Rekommenderas!)
  • Rabattkoder
  • Generella tips om att få besökare, bygga bra hemsidor m.m.

Går du i tankar om att skaffa webbhotell eller byta webbhotell så rekommenderar jag denna sajt då de inte bara listar priset på webbhotellen utan även har koll på vad som är bra och dåligt hos dessa. Min personliga erfarenhet är att du får vad du betalar för, det är ibland värt att betala mer. Men det är förstås upp till vilka krav du själv har.

Nu är du lite nyfiken va? Då ska du ta och besöka webbhotellbilligt.se nu tycker jag, denna sajt rekommenderas därmed varmt av bytabil.net.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.