Dyra exklusiva premiumbilar som du ska köpa!

Har du råd? Vill du spendera mycket pengar på en bil? Det finns hur många dyra premiumbilar som helst, kanske för många faktiskt. Vi har testat ett några av dem och här är våra dyraste köptips!

Coolaste bilen ever är egentligen inte så lyxig, inuti är bilen ganska enkel ändå. Ändå lyckas elbilen Tesla Model X så bra! Motorprestandan är riktigt sportig och omkörningsförmågan helt fantastisk. Som 6 sitsig får du bilen med två härliga solostolar i bak vilket ger bra komfort och utrymme. Måsvingedörrarna kan öppnas med bara 30 centimeters utrymme och öppningen är smått otrolig, praktisk som coolt snygg! Alla i hela familjen blir garanterad nöjda. Slutligen att en så stor och rymlig bil kan se så liten och smidig ut från utsidan är ett mysterium. Du ska köpa den om du vill ha världens coolaste bil, rakt av.

En av de härligaste premiumcabbarna som finns är Mercedes E400. Mercedes styrka är att få bilarna att könnas exklusiva, lyxiga och komfortabla. E400 har en materialkvalité i interiören samt en instrumentering som är svårslagen. Taket kan fällas i hastigheter upp till 60 km/h. Vindavvisaren fälls upp med automatik och bilen har varmluftutbås i nacken. Burmeisterstereon ger ett av världens bäst bilstereoljud. Att glida fram i en Mercedes E400 är inget annat än 100% livskvalité. Du som köpa den om du vill ha världens bästa sommarglidare.

 

Sportig och maffig Cupé, Ännu en Mercedes och såklart är det C63s på 510 hästkrafter. Du ska köpa den om du vill synas och köra med hög prestanda i kombination med exklusiv inredning.

En premiumbil i högsta klass är BMW 740, 7-serien är riktigt härlig att färdas i. BMW har alltid en sportig framtoning vilket även 7-serien har fast som komfortbil. Luftfjädring gör att färden går hur mjukt som helst. L-varianten är den förlängda varianten som du naturligtvis ska köpa, och viktigast av allt inte köra själv. Denna bil ska du köpa om du föredrar att låta någon annan köra.

En liten busbil som slår det mesta är BMW M2. Visst finns det snabbare bilar, även om de är få. Men mer körglödje än hos en BMW M2 är svårfunnen. Du ska köpa denna bil om du vill ha en liten bil med maximal körglädje

 

Charmigaste retrobilen i modern tappning, Mini såklart! Egentligen är inte Minibilarna så dyra att de klassar in i denna artikel, men tillbehörslistan är lika lång som ett kvitto från Gekås i Ullared! Så välj all tillbehör värsta motorn och fetaste fälgarna så ska du se att denna bil kan bli dyr den med. Clubman, Cabrop eller den klassiska 3-dörrarsversionen är självklara val hör och du ska köpa en av dessa Minibilar om du vill ha en snygg bil med hög körglädje och god komfort. Denna bil ska du köpa om du vill ha den charmigaste bilen just nu, har du svårt att välja variant? Köp flera!

 

 

All bilder är fotograferade av Bytabil.net

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.