Dacia Duster- bytabil.netSenaste veckan har Dacia Duster kampanjats i TV-reklam med ännu lägre pris. Straxt under 100.000kr, men i praktiken så väljer du nog den något dyrare versionen; fortfarande superbillig ändå. För endast ca: 150.000kr får du en Dacia Duster SUV med fyrhjulsdrift (4×4) och med dieselmotor samt normal “Basutrustning”. Jag har sett videoklipp som påvisar att terrängegenskaperna är riktigt bra då den bland annat har 21cm markfri gång, detta är alltså ingen “look a like SUV”. Rostskyddet är i toppklass, det enda man får leva med är enkel utrustning. För lyx finns inte till denna bil, och det är inte tanken med bilen heller.

I alla fall så har reklamen gett effekt för helt plötsligt så är ett av de inlägg jag skrivit tidigare om Dacia Duster veckans mest lästa, vilket inte innebär miljoner visningar men speglar klart effekten av reklamkampanjen och prissänkningen. Jag pratade faktiskt med för Dacias informationschef denna vecka och sa att det känns som att de nästan “skänker” bort bilarna, för så lågt känns priset. Enligt uppgift har de också sålt mer bilar under perioden.

Vill du jämföra Dacia Duster med andra SUV:ar så kan du göra det här.
Jag satte ihop några SUV jämförelseexempel här

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.