Jag blev igår påmind om att jag inte haft någon bilkamera i bilen på ett tag, det är ju då det händer. Jag stod för att svänga vänster på en mindre led, jag får “grön pil” i trafikljuset, ni vet den där signalen som anger att du säkert kan svänga vänster och att mötande trafik inte får grönt samtidigt. Men inte stannar bilen i mötande körfält för det, utan blåser förbi några centimeter framför min bilnos, inte ens tutan gav någon reaktion på föraren som blint stirrade framåt.

I mitt bilkameraarkiv hittade jag ett gammalt klipp på en liknande situation där bilen ser det röda ljuset, fast lite sent, tvärbromsar och får skamset backa tillbaka. Men bättre det i alla fall.

Så idag bjuder jag än på en liten vardags trafik situation, som än en gång också gick bra. Det känns faktiskt bättre att publicera än om det gått dåligt men samtidigt en påminnelse om att vi inte är perfekta i trafiken:

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.