Läsarundersökningen har nu börjat få lite resultat:

Tack alla ni som har svarat!!
Ni som inte redan gjort det, klicka gärna i vad ni skulle köpa för bil om ni gjorde det idag oavsett om det blir begagnat eller nytt.

Undersökningen handlar om vilket bränsle din nästkommande bil planeras att köras på, om du valde idag.
I skrivande stund har 46 personer svarat vilket kan tyckas lite baserat på hur många som besökt platsen under tiden. Men det är helt OK då många inte brukar ta aktiv del i sådana undersökningar, tyvärr.

Just nu står det lika mellan bensin och diesel som har 39% var av rösterna. Detta resultat avviker något mot den generella statistiken och jag tror att det beror på att ni som besöker denna sida är lite mer intresserade av bilar och tar mera aktiva egna beslut.

13% Har också valt etanol vilket visar att det finns ett intresse för etanol vilket är roligt att läsa. Etanolen är ju lite billigare att köra på jämte bensin sedan ganska lång tid tillbaka.

4% Planerar att köpa hybrid. Dessa bilar är lite dyrare just idag men har absolut framtiden för sig.

Undersökningen fortsätter, men jag planerar abrott så småningom med nya frågor.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.