Köpa bil är kul, eller hur? Att leta bil, vad vill jag ha och vad får det kosta? Bilförsäljningen rullar på dag för dag i goda tider och dåliga tider. Det som ändras är bilens pris, i tuffa tider finns större chans till att göra klipp. I goda tider slåss handlarna om dina pengar med exklusiva erbjudanden. De flesta bilköp finansieras med billån, även bättre begagnade bilar.

Vill du köpa en ny eller nyare begagnad bil så kostar dessa en slant. Att hitta förmånliga billån är viktigt speciellt om man ser över hela ägandetiden. För att hitta bättre erbjudanden om billån för att byta bil så kan du nyttja låneförmedling. Låneförmedling går till på sådant sätt att du gör en ansökan, därefter görs en kreditkontroll som tillsammans med din ansökan flera banker får bjuda på. Rollerna är nu de omvända där du blir den starkare parten för en gångs skull inom bankvärlden. I de flesta fall har du erbjudanden inom 24h. Ansökan är gratis och du kan välja att avstå om inget erbjudande passar dig. Läs mer och ansök här.

Lycka till att hitta ett bra byta billån, och den bil du önskar!

Bilspekulanter tittar och drömmer om att byta bil

Bilspekulanter tittar och drömmer om att byta bil

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.