P3 musiksatsar:
P3 från SR (Sveriges Radio) marknadsför sig just nu som radiokanalen som älskar ny musik. De vill uppmärksamma dig om att radiokanalen P3 har koll på musikmodet och är tidigt ute med att spela ny musik som ofta sen slår stort på alla radiokanaler.  Jag själv kan inget annat än att hålla med P3 är duktiga på att förse lyssnarna med stor variation av musik

 

P3 i bilen:
P3 är en fantastisk radiokanal som jag lyssnar enormt mycket på, speciellt i bilen. Anledningen till att jag älskar P3 samt Radio Stockholm som också drivs av SR är för deras variation i musik och inte minst avsaknaden av reklam. Att slippa reklam när jag kör bil känns i dagens samhälle som ren lyx!

P3 i mobilen:
Du kan nu också lyssna på P3 via en app till din mobiltelefon eller surfplatta. Så inga problem med antennmottagning för FM-bandet längre.

Fakta om P3 och deras musiksatsning:
– 65% av innehållet i P3:s tablå är musik.
– Ny musik samt variation prioriteras, därför spelas ca: 1200 olika låtar på P3 under en vecka.
– En tredjedel av musiken är svenskproducerat
– Alla musikstilar har plats hos P3

Aktuellt just nu:
Veckodagar mellan 18.30-23.00 sänds musikguiden. Musikguiden är ett program som spelar alla sorters musik, aktuell, okänd, populär, udda m.m. I kombination med presentation av artisterna och deras musik.

Mina rekommendationer:
Personligen älskar jag SR och P3 för deras breda sortiment och som sagt, reklamfria innehåll. P3 och Radio Stockholm har sin givna platser på snabbvalet i min bil. Men visst är det så att ibland så passar inte innehållet mig och någon annan kanal slinker in. Men 85% av tiden är det SR:s kanaler i min bil som gäller!

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.