Nyligen fick jag ett brev hem i brevlådan med mitt namn och adress handskrivet. Man ville informera om en intressant byta bil tjänst.

Det finns en webbsida som heter Bilupphandling.se. Här kan du fylla i uppgifter om vilken bil du vill köpa samt om du har en inbytesbil osv. Sajten har en massa förvalda bilmodeller och utrustningar. Man har verkligen lagt tid på att få med de flesta modeller, varianter och tillval. Skulle det inte finnas så har du alltid möjligheten att fylla i manuellt också. Du kan skicka in andra bilofferter du redan fått samt bilder på din inbytesbil osv. Du anger också inom vilken region du kan tänka dig köpa bil. Slutligen inväntar du offertförslag från bilhandlarna.

Man anger att tjänsten är kostnadsfri för bilspekulanten medan man tar betalt av återförsäljarna för att få offerera dig, så funkar tjänsten.

Jag har inte själv provat denna webbsida, har du gjort det? Skriv en kommentar eller kontakta gärna mig och säg hur det funkade.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.