Felsökning av bildatorn via OBD bussen, Universal för många bilmärken.

Detta felsökningsverktyg för motordatorn finns i två varianter för Android och Apple mobiltelefoner. Enligt uppgift från återförsäljaren kan du bland annat släcka indikationslampor, få reda på problem med bilen, avläsa bilparametrar och söka fel i bilen med detta biltillbehör. Så har du exempelvis problem med varningslampor i bilen så kan detta vara något att tag hjälp med. Du kan också kontrollera lambdasond och luftmassemätare.

OBD2 felsök apple

Denna motordatoravläsare fungerar för EOBD porten (OBD2) och flertalet bensinbilar från 2001 och nyare samt många dieselbilar från 2003 och framåt. Programvaran är gratis och fungerar till Android och Appletelefoner, observera dock att det är två olika felkodsavläsare beroende på om du har Andriod eller Apple, Androidversionen (Bluetooth) och Appleversionen (WiFi).

OBD2 felsök android

Du som är nyfiken på bilens dator och vill kunna läsa av motorkoder själv innan du reparerar bilen eller går till en verkstad kan ha mycket nytta av detta verktyg för felsökning av bildatorn.

Här hittar du OBD2 felsökningsverktyget för Android

Här hittar du bilfelsökningsverktyget för Appletelefoner

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.