Andrahandsvärde Dacia, mycket bra!
3Betygsätt själv!
Reader Rating: (7 Votes)
3.0

Dacias andrahandsvärde

Dacias andrahandsvärde står sig riktigt bra, till och med bäst enligt tyska Auto Bild. De har granskat marknaden och kommit fram till att Dacias bilar minskat minst i värde efter 4 år och 6000 mil. Fördomen att tyska bilar står sig bäst i andrahandsvärde faller i denna undersökning.

Det är Dacia Logan MCV som står sig bäst i andrahandsvärde. Logan minskade 43% i värde efter 4 år och 6000 mil. Dacia i Sverige är inte förvånade över undersökning. Tvärtom, det stämmer överens med hur det också ser ut i Sverige. Dock tycker Dacia Sverige att det är kul att ett opartiskt media kommit fram till den slutsatsen.

Dacias bra andrahandsvärde gör deras bilar till ett mycket bra ekonomiskt köp. Det är ju så att ju billigare en bil är att köpa, desto mindre i pengar förlorar ägaren. Det är som en ekonomisk jackpott att köpa en bil till ett lågt pris som dessutom har att starkt andrahandsvärde.

Läs bytabil.net test av Dacia Logan. Dacia Duster II, Dacia Lodgy och Dacia Sandero Stepway.

Dacia Logan MCV 2014 (4)

Källa: Dacia

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.