Volvo V70 blir ännu bättre. Inför 2014 så ger Volvo sina bilar större uppdateringar, även kallade Facelift. Det är nu andra gången som Volvo V70 får en sådan uppdatering, bäst blir bättre och bättre. Aldrig tidigare har det varit bättre läge att byta bil till en Volvo V70. Om man inte vill ha en av de nya motorerna som kommer senare i höst förstås. Fast då är det början till slutet av de femcylindriga motorerna som ersätts av fyrcylindriga motsvarigheter.

Största nyheten för V70 är att instrumentpanelen bakom ratten nu är helt digital, lika som nya V40. Sen kan V70 också fås med internetuppkoppling som gör bland annat bilen till ett WiFi nätverk för andra enheter i bilen.

Detta var bara ett urval av nyheterna 2014, jag återkommer med resten snart tillsammans med en recension av Volvo V70 D3.

V70 instrument 2014

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.