Volkswagen lanserar Beetle Dune, en crossoverversion av vanliga Beetle

Volkswagen hittar ständigt på nya sätt att hålla den älskade bubblan vid liv. Denna gång har de skapat en crossovervariant som får 10 mm högre markfri gång. Nya Beetle Dune får därmed även lite drag av den klassiska Beach Buggien.

Volkswagen Beetle Dune

Premiärvisningen sker 28 November i USA. Dune kommer att finnas både i med täckt kaross och som cabriolet. Bilen får en tuffare look samt kan fås med två nya färger, gulmetallic och bronsmetallic. Till Sverige kommer denna modell sommaren 2016.

Precis som till den vanliga Beetle så kan bilen fås med bl.a. Apple Carplay, Android Auto och mirrorlink, all detta för att göra din mobiltelefon glad. Ett annat tillval är stereon från Fender som är riktigt bra. Vill du läsa en test av vanliga Volkswagen Beetle som Byta Bil Bloggen gjort, tryck här.

Motorerna är: Bensin 105 hk, 150 hk och 220 hk. Diesel 110 hk och 150 hk.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.