De mest nöjda bilägarna när det gäller kvalité och bilens egenskaper listar jag nedan. Det är från Vi Bilägares årliga undersökning uppgifterna kommer och i nr 10, 2019 kan du få hela listan.

Tänk på att detta är relativt nya bilar, kundgruppen är bilägare till årsmodellerns 2012 – 2018. Så när det gäller kvalité är det mer känslan av inredningen och hur bilen beter sig som bilägarna troligen tänkt på, visst händer det en del de första 6 åren med bilarna men de nyare bilarna jämnar ut sig med de äldre så kvalite avseende saker som slutar fungera riskerar att falla bort lite i uppgifterna tror i alla fall jag. Egenskaper är funktionalite, väghållning och hur bilen fungerar i vardagen jämte de egna behoven. Dessutom så förfördelas bilmärken som har mer funktioner och kan skräddarsys mer för bilköparen, alltsp de dyrare märkena. Med det sagt så här är listan:

  1. Mercedes
  2. Subaru
  3. Volvo
  4. Toyota
  5. BMW
  6. Honda
  7. Audi
  8. Mazda
  9. Kia

Resterande bilmärken hamnar under medelvärdet från undersökningen

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.