Lexus visar just nu upp sin nya sportbil, Lexus 500. Lexus 500 är en bil som försetts med rejäl prestanda. Motorn är en V8 på 473 hk och 527 Nm. Växellådan är 10-växlad och uppges vara lika snabb som en dubbelkopplingslåda. 0-100 km/h går på 4,5 sekunder. Lexes LC500 är 4,76 meter lång och har plats för 2+2, dvs 4 personer i bilen. Detta är den först bilmodeller från en ny plattform från Lexus, med LC 500 visar de hur deras kommande designspråk kommer att se ut.

Glastak är standard men den som istället vill ha kolfiber kan beställa det. Nytt mediasystem med stereo från Mark Levinson. Lexus Safety System+ är standard och kommer med autobroms, adaptiv farthållare, automatiskt helljus med mera.

Lexus LC 500

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.