Förenade Bil är en bilhandlare som bland annat säljer nya Kia bilar

Kia är ett växande bilmärke i Sverige. Först för privatmarknaden men som även har allt mer att erbjuda för tjänstebilsmarknaden. Kia Niro är som exempel en hybridbil som slagit bra i Sverige och som givetvis finns att köpa hos Förenade Bil.

Publicerat i samarbete med Förenade Bil

En av de intressantaste bilarna just nu som finns att köpa hos Förenade Bil är Kia Niro (Kampanjpris 235 000 kronor). Mycket med ny teknik finns hos Kia Niro. Kia Niro hybrid är en bil som har ett batteri vilket lagrar överskottsenergi som produceras när bilen rullar fritt eller bromsas. Denna energi kan sedan återanvändas tillbaka när man accelererar. På detta sätt sänks bränsleförbrukningen samt även utsläppen vilket kanske viktigast för mindre miljöpåverkan. Kia Niro kan även köpas som Plug-in Hybrid för körning enbart på el samt möjlighet till bilpendling helt utan utsläpp. Plugin versionen (Kampanjpris 318 800 kronor) kan laddas på elstolpe och har en räckvidd på upp till 5,8 mil för bilkörning enbart på el. Detta gör Kia Niro Plug-in hybrid speciellt till en intressant miljöpendlarbil då det räcker för de flestas behov att ta sig till och från jobbet, ja kanske till och med även förbi affären på vägen hem. Drivmedelskostnaderna sjunker också vid mer bilkörning på el. Kia Niro är en mellanstor bil som säljs med bra utrustning till attraktivt pris, läs mer om Kia Niro hos Förenade bil. Letar du efter en Kia bil, missa inte att besöka Förenade Bil!

Förenade Bil i Göteborg har Kiabilar som sin specialité, och det har de gjort så pass bra att de till och med fått utmärkelsen “Platinum Prestige” från Kia. Denna utmärkelse har enbart 3% av Kia handlarna erhållit hittills. I denna utmärkelse ingår kundnöjdhet som en faktor. Det är viktigt att kunderna känner sig bra mottagna då ett bilköp är en större händelse i mångas liv, en bra bilhandlare är väl medvetna om detta vilket Förenade Bil är och alltid har kundens bästa i fokus!

Förenade Bil är en bilhandlare som funnits sedan 1921. Utöver Kia och Lexus-butiken i Göteborg så finns de på flera platser och säljer även andra nya bilar från andra bilmärken. I Malmö säljer de BMW och Mini, i Lund, Helsingborg och Kristianstad säljer de BMW.

Förenade bil säljer även begagnade bilar. Såklart så i Göteborgssalongen dominerar även Kiabilarna som begagnade. Ofta nyare begagnade Kiabilar men även de som är lite äldre och gått några flera mil. Därmed finns det begagnade bilar passar fleras behov och ekonomi. Men visst dyker det upp andra bilmärken än Kia i begagnadutbudet hos Förenade bil. Titta in hos dem för ett besök eller kolla på hemsidan för mer information.

Kias bilar säljs med 7 års nybilsgaranti. Detta är bra för både nybilsköpare och begagnatköpare då garantin ofta sträcker sig vidare till nästa person som köper en begagnad Kia bil. Kias bilar håller en Europeisk känsla och det är lätt att snabbt känna sig hemma i en Kia bil. Kias bilar har tydliga reglage och lättanvända menysystem.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.