Hej!

Hoppas att du som läser detta har haft nytta och glädje av informationen som skrivs här på bloggen. Nu är det dags att avgiftsbelägga bloggen för dig som läser detta. Men avgiften tas inte ut i form av pengar, utan något ännu värre 🙂 Avgiften tas ut i form av interaktivt deltagande, jag vill att du skriver ett biltips under menyn “Biltips” ovanför, eller tryck här för att direkt komma till sidan för biltips.

Då jag har bidragit med massor med information här så vill jag att du betalar tillbaka i form av att lite snabbt dela med dig av dina egna bilerfarenheter. Det kan vara långt eller kort. Det kan vara om en ny eller gammal bil. En bil som du äger eller bara vill ha. Exempel “Jag har haft en Toyota Yaris i 5 år, jättenöjd”, “Jag har en bil av märke XXX och jag har spenderat 15 000 kronor på reparationer, inte nöjd”, “Min nästa bil blir en Mazda 6, deras 10 åriga garanti lockar och bilen är prisvärd”.

Ja, nåt i den stilen. Det är nu dags att du delar med dig, det är dags att du betalar tillbaka! tack på förhand! Gå till biltipset.

/Joakim

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.