Bytabil.net favoritbilar

Vilken är bästa bilen? Den frågan ställer vi oss själva också, det finns inget snabbt svar på den frågan. Allt är beroende på hur bilen ska nyttjas, vad den kostar och mycket mer. Nedan listar vi våra favoritbilar för varje ändamål tillsammans med motiveringar, håller du med eller har du en annan favoritbil?

Sportbil

Ford Mustang är vår favorit här. Prestandan är i topp, även om det finns ännu snabbare bilar. Här är det känslan som avgör och Mustangen har den rätta känslan. Något att tänka på är att skatten från första juli blir 21000 kr/år de första 3 åren.

Vinterbil

BMW 630 med fyrhjulsdrift. Väghållningen, luftfjädringen och körglädjen gör vinterkörning till ett rent nöje, speciellt på småvägar

SUV

Ford Edge. Stor rymlig bil, praktisk och toppen att åka i varje dag

Småbil

Suzuki Ignis. Lite konstig design och långt ifrån körglad. Vi har den som favoritbil då denna bil drar nästan inget alls i bränsle, trots att den går på bensin och har fyrhjulsdrift. Jätteliten men så rymlig en liten bil kan bli tack vare takhöjden och de högre sätena i bilen, och dessutom praktiskt lastutrymme.

Cabriolet

Mini Cooper S. Denna bils härliga retrodesign och körglädje är fantastisk, men automatlåda är den en fräjd att glida fram i under varma sommardagar.

Kombi

Mercedes E-klass är jättetyst att färdas i, komfortabel, rymlig och har ett enormt lastutrymme

Budgetbil

Mest bil för pengarna får du när du köper en Dacia Duster. Komfortabel fjädring, finns nu med automatisk klimatanläggning.

Elbil

Volkswagen E-golf. Denna bil kommer inte längst på el, men ändå över 20 mil. Bilens styrka är att den är som en vanlig bil att köra och praktisk.

Detta är de bästa bilarna inom varje klass just nu av de vi provkört. Vilken är den bästa bil du kört? Kommentera nedan.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.