För dig som vill byta bil till en nya stor familjebil kan de vara värt att invänta nya Renault Espace som är på gång. Förra modellen av Espace hade en modern futuristisk design när den kom. En design som numera är förpassad till segmentet familjebussar vilka har sjunkit i populäritet senaste året, varför vet jag inte då dessa bilar står för allt bilen skapats för, transport, komfort och lastutrymme.

RENAULT ESPACE V (JFC) - PHASE 1

Så vad Renault med all rätt gjort är att ge Espace en modern look, vilket i detta fall går åt crossover hållet. Nya Renault Espace har fått designen av en vanlig förhöjd personbil. Är det lyckat? Ja, det tror jag, designmässigt i alla fall. Kvalitetsmässigt har Renault också börjat uppvisa betydligt bättre statistik för de senaste årsmodellerna. Rostskyddet är idag mycket bra. Så det finns förutsättningar för denna bil tror jag. Vad tror du?

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.