I julhelgen har vi åkt i vår Volvo V70 för julfirande ute på landet där snön låg i stora drivor. När vi åkte ut var det ett tag sedan någon hade plogat och vi funderade på om det var så bra idé att åka, men fram kom vi till slut i alla fall.

När vi skulle åka hem blev det lite problematiskt. Ut från tomten var det lite uppåtlutning samt med ca: 10cm nysnö så gick det inte. Det blev till att ta snöskyffeln och skotta lite. Vips så kom bilen ut på vägen! Känner du igen dig?

Många som har ett vinterbonat landställe byter bil till en med fyrhjulsdrift, med all rätt. För vill man njuta av att åka ut till stugan i snöigaste vintern, tända brasan, sätta på sig koftan och raggsockorna ja då vill man inte köra fast med bilen.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.