Toyota Rav4 blev populär när den kom, många suktade efter denna bil som kändes lite nytänkande då. Då var det mest stora fyrhjulsdrivna bilar för proffsbruk, dvs “riktig” terrängkörning som fanns. Idag så har den som vill byta bil till “jeep” känsla mycket mer att välja på. Dessa bilar gör ofta bra ifrån sig i tuffa situationer också även om terrängförmågan har begränsningar.

Toyota Rav4 känns inte idag lika het och efterfrågad som då, men den är fortfarande en bil som är med i matchen. För att hålla uppe intresset för bilen lanserar nu Toyota en ny version till 2016. En nyhet är att Rav4 får hybriddrift i linje med Toyotas övriga bilar. Detta gör att bilen kommer in i rampljuset igen, inte minst för de som vill ha en stadsjeep.

Så här ser den ut:

Toyota rav4 2016

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.