BMW X3 är förvisso en bil med snygg design, men den sticker inte ut jättemycket. Den håller stilrena och ganska enkla samt raka linjer som är ganska standardiserat för vardags-SUVar. Styrkan sitter inne i bilen och inte minst under motorhuven i just denna 35d version.

bmw-x3-35d

Med utgångspris på över 500 000 och med lite tillbehör som lätt kostar lika mycket som en vanlig bil så hamnar man över 700 000 kronor. Även om det är en BMW så ser den inte ut att kosta så mycket tycker jag. Jag tror köparen inte heller vill sticka ut så mycket, här räcker det med att signalera “schysst BMW, men innehållet behåller jag för mig själv”.

Vi testade BMW X3 2018, läs här

Innehållet i denna bil innebär 313 hk och att den tar dig 0-100 km/h på straxt under 6 sekunder! Det är inte dåligt det. Men för dessa pengar så måste man ju få lite mer helt enkelt. Men det stannar inte vid bara motorn. Denna bil har även en fantastisk körkänsla och inredning där man sitter bra, enligt Björn som kört denna bil. Läs mer om bilen och Björns BMW SUV test här.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

2 Kommentarer

 1. FixarFarsan.se

  Det där var en ovanligt snygg X3:a! De flesta man ser ute på vägarna är de första årsmodellerna som hade stora svarta plastfångare.. inte alls vackra!

  Svara
  • Björn Sennbrink

   Den första versionen var inte ens byggd av BMW själva. Smal, billigt utseende och inget som kan matcha aktuell X3:a.

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.