Är du på väg att byta bil? Vet du vad du bill ha för bil? Då du har kommit fram till själva bilköpet. Det är då som du börjar fundera på vad är ett bra pris på bilen? Detta gäller speciellt om det är en begagnad bil du ska köpa, för då kan priserna skilja ännu mer.

carsearch

Bilköpare har nu tjänster på nätet att ta hjälp av, något som vi inte riktigt är vana vid. Men i vissa fall så kan det vara till stor hjälp, inte minsta att spara tid då billetande faktiskt tar längre tid än man tror. Alla vill väl spara pengar vid köp av bil? Alla vill köpa bil till lägsta pris! Allt är dock inte bara lågt pris. Du kanske ändå vill ha en fräsch bil, med rena säten och så vidare. Du vill ha en fräsch bil till bra pris helt enkelt!

En “köpabil-tjänst” på nätet är www.carsearch.se På deras webbsida fyller du i vilken biltyp du är ute efter. Du fyller i fasta kriterier likt bilmodell, årtal med mera, du kan också fylla i egna önskemål. Sen väntar du några dagar så får du bilerbjudanden från flera handlare. Det som är bra är att bilhandlarna inte får dina kontaktuppgifter utan ditt godkännande. Du väljer först vilka du är intresserade av, sen skickas kontaktuppgifterna vidare till dessa.

Lycka till med bilköpet!

 

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.