Byta Bil i trafiken. Jag kör sedan en tid tillbaka med bilkamera i bilen. Jag hoppas att jag aldrig behöver visa en otrolig olycka som det finns massor av på Youtube, jag är verkligen glad om jag slipper. Men jag delar med mig av lite vardagliga situationer som händer oss alla. Jag har börjat få några klipp i samlingen nu.

[poll id=”5″]

Här ser vi en bil som kommer på vänster sida och bara “måste trycka sig in” just innan filen tar slut, visst har det hänt dig också? Har denna förare extra behov av närhet tro? Frågan är om det är helt okej eller inte?

Vad tycker du? Svara i miniundersökningen. eller skriv en kommentar om du vill.

Kamera från: bilkamera.se Typ: Noname ca: pris 500 kr

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra till lättläst information kring köp och ägande av bilar

2 Kommentarer

  1. Elisabeth

    Haha, vad roligt – det där är ju verkligen stereotypen hur man tror att folk som kör sånna stora bilar tänker: “Störst först”.

    Ps. Han borde tvätta sin bil iaf.

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej