Ford Mustang kommer till Sverige 2015. Ett glädjande besked för alla som gillar Fords Amerika bilar. Äntligen behöver du inte köpa en importversion av Ford mustang, utan kan köpa en direkt av de Svenska återförsäljarna. Givetvis så kommer nya Ford Mustang 2015 vara Europa anpassad och ha visning för km/h och inte miles som många importerade Mustanger har.

Ford Mustang Cab

Inte nog med att den klassiska Coupé karossen börjar säljas, även cabriolet versionen kommer att säljas. Tycker man att Coupé versionen är snygg så blir man inte besviken av Ford Mustang Cabriolet, en av de snyggaste cabbarna om du frågar mig. Detta är en riktigt lyckad design, speciellt om man jämför cabbar med baksäte. Så det kanske är värt att vänta lite med att byta bil till 2015. Den stora frågan just nu, vad kommer bilarna att kosta?

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.