I augusti kommer Volvos nya XC90 att presenteras i sin helhet. För att öka uppmärksamheten kring en av Volvos viktigaste bilmodeller så släpper man nu bilder från interiören. Det är lyx och glamour i huvudtemat. Volvo XC90 bygger på Volvos nya egna plattform. Detta blir en viktig fingervisning hur Volvos framtid ser ut. En sak är säker, Volvos framtid är betydligt lyxigare än tidigare. Så finns det plats för detta i bilvärlden?

De som inte redan släppt att Volvo är ett bilmärke för den Svenska medelklassen får göra det nu. Volvo för svenssons kommer i framtiden att innehålla ordet “Begagnad”. Men visst kommer vi vilja ha begagnade Volvobilar i framtiden! De kommer garanterat att bli eftertraktade så länge de är utvecklade för nordiska förhållanden. För de som kommer att köpa en ny Volvo XC90 så ser det exklusivt och lyxigt ut! Vi är inte vana vid detta enligt vår blygsamma Svenska tradition, men kanske kommer vi nu att bli det mer. Skillnaden mellan klasser i Sverige blir allt större och mycket pekar på att vi snart har en rik “elit” som inte skäms för att visa upp sig på ett sätt som inte gjorts förut. Den stora frågan just nu är, vad kommer nya Volvo XC90 att kosta?

Några av nyheterna i nya Volvo XC90:

  • Stor pekskärm i mittkonsollen
  • Integration med Apple Carplay för Iphone
  • Växelspak i kristall från Orrefors

xc90_2014-1 xc90_2014-2

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.