Ford Fiesta är en liten härlig bil som är svår att motstå. Denna bil testar jag just nu och första intrycket är bra. När jag satte mig i bilen så kändes allt rätt. Sittkomforten är bra det mesta sitter där det ska och jag kom snabbt överens med bilen. Den tre-cylindriga motorn på 100hk har ett speciellt ljud som påminner om en blandning av en racerbil och en gräsklippare.

Ford Fiesta (1)

Bilen känns pigg när man kör själv med bilen, även om nya Renault Clio med tre-cylindrig motor på 90 hk känns piggare. Kraften ligger dock istället kvar lite längre än i nya Clion och känns därmed något mer välbalanserad på varvtalen. Motorn passar Fiestan riktigt bra och väljer man den starkare varianten på 125 hk, ja då kommer det gå undan!

De flesta väljer nog denna bil för att den är liten och billig att köpa. Klarar man sig med ett litet bagageutrymme så är detta en härlig bil att äga. Jag skulle kunna byta bil till denna!

Testet av Ford Fiesta fortsätter och jag kommer med en full redovisning när testperioden är över.

Ford Fiesta (2)

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.