Söker du en lite mindre arbetsbil med lastutrymme så kan det vara värt att testa Volkswagen Caddy. Utöver Volkswagens välkända funktionalitet så får du en arbetsbil utrustad med den senaste tekniken. Bilen finns som både skåpbil och för persontransport vilken ofta även används inom taxibranschen.

Se Volkswagens snabbpresentation av nya Caddy och dess funktioner i klippet ovanför, och vad har Volkswagen stoppat i lastutrymmet?

En bil som körs hela dagarna ska vara utrustad med senaste tekniken som avancerad autobroms med mera, det känns tryggt. Detta är en trygghet som inte bara gäller föraren av bilen utan även för dig som är arbetsgivare. Det kan aldrig kännas bra att en av dina anställda varit med om en olycka, dessutom så riskerar du långvarigt bortfall av duktig personal. Därför ska du köpa en Volkswagen Caddy utrustad med senaste säkerhetstekniken!

Ytterligare funktioner som nya Volkswagen Caddy kan fås med är fyrhjulsdrift och automatlåda. Kör bekvämt och se till att du kommer fram även under vintertid, det är viktigt för att få jobbet gjort i tid!

GPS-Navigation finns givetvis också för dig som inte jobbar på samma plats varje dag. Volkswagen Caddys multimediaskärm för navigation med mera är ett av de mest lättanvända system (Jag har provat själv). Denna styrs med pekskärm vilket gör det snabbt och enkelt att mata in nästa adress som du ska till. eller bara byta radiokanal. Din arbetsbil blir lika bra som Volkswagens personbilar helt enkelt.

Finns med både täckt lastutrymme för last och med bakrutor och baksäte för passagerare.

Volkswagen Caddy 2

Detta inlägg är sponsrat

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.