Då byter vi ämne från bilar en liten stund. Jag har fått frågan idag om jag spelar på nätet. Idag finns det ju väldigt mycket så kallade bettingsajter jämte för några år sedan. Ja, på den tiden så var det bara på finlandsfärjan man spelade, och då mest på enarmade banditer. Någon annanstans fanns inte möjligheten att spela den typen av spel med pengar som vinst.

Idag vimlar det av olika möjligheter att bränna pengar på nätet. En massa sajter med exempelvis teman som efterliknar klassiska spel miljöer med träbord och gröna mattor m.m. Själv gillar jag inte när man spelar mot varandra live. Jag föredrar därmed klassiska turspel där man bettar mot casinot, exempelvis enarmade-banditspel eller enkla kortspel. Det får gärna vara i en miljö där flera deltar i spelet samtidigt live, vilket är internets styrka om man inte kan vara på plats fysiskt.

Men mina insatser är då endast av storleken som jag kan förlora, eller rättare sagt jag ser pengarna förlorade redan innan jag satsar dem. Senast var det på finlandsbåten och då stoppade jag 20kr i automaten, fick ut 80 kronor. Sett på statistiken så var det bra utdelning och jag behöll pengarna samt köpte en lite finare chokladask. Andra gånger har 20-lappen försvunnit…

Mer information om denna typ av spel kan du hitta på Superbetting.

Hur blev svaret på frågan jag fick då? Nej jag har inte spelat på nätet ännu. Varför? Jag har inte tid helt enkelt med familj, denna blogg m.m. Skulle jag kunna tänka mig då framöver, ja det kan jag. Inom gränserna att det känns spännande och kul samt med låga insatser.

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.