Hösten är nu på intågande och mitt bland träden med färgskiftande löv så parkerade jag nya Kia Carens. Provkörningen har just inletts med en körning på 10 mil och en restid på drygt en timma. Jag är imponerad över hur bra man sitter i denna bil. Den här bilen är jämförbar med Volvo V70 avseende förarkomforten. Bra stöd för benen och armstöd på de rätta platserna på både höger och vänster sida.

Det finns väldigt mycket med småfack i bilen för förvaring, och luftutblås till baksätet. Nya Kia Carens kommer att glädja många familjer som behöver en praktisk bil med möjlighet till extraplatser som används någon gång ibland.

Fakta om bilen hittar du här

Mer info kommer givetvis här på bloggen, kom tillbaka! Under tiden så låter jag de gulnande löven falla vackert över bilen, de få stunder den står stilla.

Kia Carens 2013 höst

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.