Uppdaterat om bilolyckan i vårt område:
Efter att ha pratat med flera boende i området samt letat info på internet har bilden om olyckan i vårt område börjat klarna. Vad som hänt är att en stulen lastbil kört rakt in i en rad bilar parkerade längs med vägen. Det var dessutom inga billiga bilar som rammades. Först i raden en lexus, sen en Audi A4 allroad och under (!) den en Ferrari. Det är dock ingen slump att dessa bilar stod där då det finns många exklusiva bilar i området, fast kanske inte riktigt så ofta på rad.

Lastbilen har först rammat Ferrarin som tryckts in under Audin som i sin tur tryckts in i Lexusen framför Ferrarin, samt att Audins bakdel tryckts in i lastbilens framruta. Enligt vittne har två män setts springa från platsen efter olyckan.

Bilägarna lär vara förtvivlade och plåtverkstan och bilhandlaren gnuggar händerna, här ska det bytas bilar igen…

Läs även om detta på Expressen och Aftonbladet

About The Author

Driver BytaBil.net med målet att bidra med lättläst information kring köp och ägande av bilar. Vi genomför egna biltester där bilarna körs på landsväg, motorväg och i stadsmiljö. Normalt testkörs alla bilar i över 100 mil så vi ska få ett bra underlag till våra biltestartiklar som du kan ta del av. Hoppas du kommer tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-post publiceras ej

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.